Wabco cabine ' lucht ' vering opbouwen op trekker zonder luchtremmen 'compressor

Heb wabco cabine 'luchtbalgen' vering op een cnh t 7.230 opgebouwd en dit bevalt me zo goed dat ik die ook wil op mijn TM 155, nu op deze trekker zitten geen luchtremmen en dus geen compressor. Kan ik door middel van een 12 V aangedreven compressor de luchtbalgen van voldoende lucht voorzien ? Heeft iemand ervaring daarmee welke capaciteit zou die compressor moeten hebben ? Dank u

Deel dit topic

Reacties

+1
bartjuh
Heb op mijn auto een 12 v compressor icm een luchttankje van 6 L voor een setje headley hoorns. Pompt tot ruim8 bar. Denk dat dat ook wel voldoende moet zijn om de luchtbalgen op druk te houden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , cabine , compressor , opbouwen , luchtremmen , lucht , ervaring , wabco en luchtvering geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
468