Stuurbekrachtiging werkt alleen maar linksom, rechtsom zeer slecht. Wat kan dit zijn en weet iemand hoe dit afgesteld moet worden.

De stuurbekrachtiging werkt linksom perfect maar als ik rechtsom wil sturen dan werkt hij maar een klein beetje en hoor ik de hydrauliekpomp ook enigszins zwaar pompen. Weet iemand wat dit probleem kan zijn, of mischien is er iets niet goed afgesteld aan de cilinder maar kan nergens vinden hoe je dit moet afstellen.

alvast bedankt voor de moeite

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

brauheist
Klinkt meer als of je orbitrol er aan is
pitman
Er zit geen orbitrol op, de stang bovenop de cilinder komt vanaf mijn stuurhuis en die moet de olie in de cilinder regelen.
+2
GuldnerH
yumpu.com/de/document/…

Vanaf pagina 17 kun je zijn hoe afgesteld wordt.
pitman
@GuldnerH bedankt voor de link dit heeft geholpen hij werkt weer perfect.
DB780
Wil je vertellen welk merk machine het is? Ik bedrijf dat je geen hydrostatische besturing heb? Heb je zonder stuur bekrachtiging het zelfde probleem (Is het niet een mechanisch probleem)? Verloopt de cilinder zonder aan de stuur inrichting gekoppeld te zijn (komt hij langzaam zonder te sturen uit)? Ik probeer mij zelf te overtuigen, omdat ik niet weet welke acties je hebt door lopen om de fout vast te stellen.
pitman
Het is een international b250 en dit systeem hebben ze er later opgebouwd. De trekker stuurt zonder stuurbekrachtiging allebei de kanten op even zwaar en de cilinder blijft gewoon op dezelfde plek staan, verloopt dus niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden perfect , pompen , sturen , hydrauliekpomp , stuurbekrachtiging , afstellen , cilinder en defect geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0