Deze Chinese vliegende auto komt volgend jaar al op de markt

Ook weer in een recordfile gestaan? De vliegende auto komt er nu toch echt aan. De Chinese autofabrikant Xpeng verwacht de luchtauto eind 2025 al op de weg en in de lucht te hebben.
 Kunnen we binnenkort met een auto vliegen over de files? ‘Dit is een heel mooi en uitdagend jaar voor ons’ (bd.nl)

Volgens Marco van den Bosch is een vliegende auto ‘een deeloplossing’ voor de files. Het kantoor van PAL-V International BV, waar Van den Bosch werkt aan die uitvinding, kijkt nota bene uit op de drukke A27. Het bedrijf wil de eerste vliegende auto aan het einde van dit jaar op de markt brengen. ,,Vele malen duurzamer dan een helikopter.”

 Nieuwe studie onthult doorbraak in potentie van elektrische luchtvaart (transport-online.nl)

DELFT - Nederlands luchtvaartbedrijf Elysian ontwikkelt een batterij-elektrisch vliegtuig voor 90-passagiers, op basis van onderzoek met de Technische Universiteit Delft.Een nieuwe wetenschappelijke studie van Elysian in...Lees meer

 Deze Chinese vliegende auto komt volgend jaar al op de markt (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden auto en lucht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!