Kenteken eenassige trekker

Hallo allen! even een vraag, op een van mijn eenassige trekkertjes zat een kenteken, die was aangevraagd door de vorige eigenaar in aanloop van de kentekenplicht, toen je alleen een foto van het typeplaatje maar naar RDW sturen moest. Toen hij daarna de trekker verzekeren moest, heeft hij het kenteken meteen weer ingeleverd, vind ik toch jammer, mijn vraag is, kan je zo'n kenteken opnieuw van de RDW krijgen, of moet je dan de hele molen weer door? Heeft iemand hier ervaring mee toevallig?

Deel dit topic

Reacties

varken
Hele molen weer door,
Tenzij hij geschorst is...
Reinard
@varken oké duidelijk. Wel jammer
Reinard
Het kenteken is overigens niet verplicht, de breedte is max 1 meter, snelheid plm 18km in de hoogste versnelling. Maar met een aanhanger erachter is het wel makkelijk, dan kan ik ook (kleine stukjes) over de weg, met kenteken kan ik hem verzekeren als oldtimer. Het is een Hummel u58 uit de jaren '60
+1
Hanomag22
Eenasser hoeft geen kenteken. Dus let it go.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , kenteken , sturen , ervaring , kentekenplicht , rdw en molen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0