Fendt 816, led werklampen geplaatst, branden.opeens niet fel

Hallo,
Op de fendt 816 turboshift van men werk vandaag rondom alle werklampen veranderd naar led lichten, toen ik alles testte werkten alle lichten.
Toen ik naar bjiten reed om.de lichten af te stellen werkten de 2 achterste aan de dakrand niet, er branden.maar 2 lesjes van de 16.
Waaraan kan dit liggen?
De oude werklamp was aangesloten met 2 witte + en 1 bruine - draad , aangezien de ledlampen meer 2 draden hebben heb ik.maar 1 van die 2 witte gebruikt, kan dit het probleem veroorzaken?

Mvg jelle

Deel dit topic

Reacties

Derkmax
Ik denk dat de witte draad de - draad zou moeten zijn die steeds doorgelust wordt naar de volgende. Als je die dan niet aansluit...
Maar wacht even op reactie van de echte monteurs.. ik ben maar een hobbyist.
+1
p-vermetten
De bruine is de massa en de witte zijn allebei plus. Ze komen allebei van een afzonderlijk contact op de schakelaar. Maakt niet uit welke je gebruikt. Bij de led is de rode plus en de zwarte min.
vanheule
@p-vermetten ja dat had ik juist dan ,maar vind het raar dat het voorkomt bij alle 2 de lampen...
Misschien allebij de witte gebruiken, want doe schakelaars durven wel.eens doorbranden, misschien dat daar het probleem zit..
+1
vanheule
Probleem opgelost, zat een conector achter een kapje in de dakrand die slecht contact gaf😅😁

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt , werklampen , draad , led , ledlampen en fendt 816 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0