Video: Deze mbo'ers trekken internationale aandacht met hun omgebouwde trekker

Zes Apeldoornse mbo-studenten landbouwtechniek hebben met hun schoolproject internationale aandacht getrokken. Ze bouwden een dieseltrekker om tot een machine zonder CO2-uitstoot. De fabrikant uit India wilde graag weten hóe ze dat in Apeldoorn toch doen.

Landbouwtechniek hebben met hun schoolproject internationale aandacht getrokken. Ze bouwden een dieseltrekker om tot een machine zonder CO2-uitstoot. De fabrikant uit India wilde graag weten hóe ze dat in Apeldoorn toch doen.
Gebrek aan ambitie kan de studenten niet worden verweten. Want als de vierdejaars van ROC Aventus gevraagd wordt een grasmaaier om te bouwen tot een elektrische, denken ze: ‘Dat vinden we te makkelijk’. Het zestal bedenkt daarop een uitdagender plan.
Waterstof lijkt ze wel wat. Daarover hebben ze al iets gehoord tijdens hun studie Agrotronica. En dus bouwen ze een dieseltrekker om tot een elektrische machine, aangedreven door waterstof.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , india , studie , grasmaaier , getrokken , machine , waterstof , co2-uitstoot , bouwen en trekken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
427