Ramen blinderen gator 85d

Hoi,

ik heb een John Deere gatopr 855d en ik wil mijn ramen laten doen. Vooral tegen de schittering van de zon, eigenlijk helemaal rondom.
Nu heb ik al rondgebeld en gedaan hier in de buurt, maar ik krijg hier nee gaat niet. Weet iemand van jullie iemand? Snap eigenlijk niet waarom het niet zou kunnen (tractors en zo gaat toch ook)

bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

Hanomag22
Ze hebben het file niet om de folie op maat te plotteren.
+2
Fendt612und104
Quote Reactie van @Hanomag22:
Ze hebben het file niet om de folie op maat te plotteren.

Normaal komen daar alleen knapen die net het rijbewijs hebben en een aftandse Golf of verlaagde BMW rijden, om dat soort folie vragen, dus voor die auto's hebben ze de stukken al maat in het schap liggen. Er heeft vast nog nooit iemand een Gator laten blinderen. @boom-agri Zonnebril opzetten helpt ook prima tegen de schittering van de zon.
+3
Fendt612und104
Altijd lachen met die patsertjes 😄
kramer
Quote Reactie van @Fendt612und104:
Altijd lachen met die patsertjes
lachen is hem wel vergaan 😀
GerbertXL
Dat spul kun je toch gewoon zo kopen? Youtube erbij, gat je lukken.
Jd dealer hier laat het weleens doen door blindeer service lunteren.
boom-agri
Nee, het is erop gedaan echter bij het terug plaatsen van de rubbers en knoppen trekt het weer terug zeggen ze (zonnebril is geen optie). in de VS en Afrika en zo blinderen ze toch ook veel?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , hoi en gator geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
463
TREFWOORDEN