Fendt 105 rookt wit bij hoge toeren

Mijn fendtb105s met de mwm d225 motor
Begint wit te roken op cilinder 4 bij hoge toeren op lage toeren geen probleem. Cilinder 1 blijft ook kouder dan de rest heb ik de indruk iemand die weet waar het aan kan liggen?
Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

vriesjan215
Ik denk dat dat vooral allemaal met compressie te maken heeft. Dus denk.ik dat het vooral zin heeft om compressie te gaan meten.

Daarnaast kan het ook zo zijn de de brandstofpomp meer diesel geeft bij de ene cilinder dan bij de andere en dat hij daardoor gaat roken.

Ik denk vooral dat je hiermee moet beginnen
Viccert
@vriesjan215 oke bedankt kzal het eens bekijken
gerhardleusink
@vriesjan215 verstuivers eens testen met verstuivertester of uit de cylinders halen en dan weer aansluiten op brandstofleidingen, hoogstwaarschijnlijk nevelt die van cylinder 4 niet meer. Verstuiver van cylinder 4 omstreken naar andere cylinder en dan weer proberen kan ook. Is korte klap. Kijken. Of probleem zich verplaatst.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden roken , mwm , fendt , cilinder , rookt , wit en toeren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0