Waterschap: ‘Elektrische machines bij dijkwerk Hansweert niet opgeladen met dieselaggregaten’

De elektrische machines die worden ingezet bij de dijkversterking in Hansweert, worden niet opgeladen met dieselaggregaten. Dat laat waterschap Scheldestromen en aannemerscombinatie Answest weten in reactie op vragen van de Partij voor Zeeland.

Deel dit topic

Reacties

+4
Nee elke dag word het accupakket gewisseld de de lege word weer mee terug genomen met een dikke diesel vrachtwagen
Bert353
Verlengkabeltje 😄
huub
Het zal links en rechts best wel eens gebeuren dat elektrisch materiaal met een aggregaat wordt opgeladen. Is dat heel erg? Er gaat wel een paar jaar overheen voordat alles vlekkeloos werkt.
Tjuri2
@huub het is niet heel erg dat het word gedaan maar het moet elektrisch want dat is beter voor het milieu maar dan wel op diesel aggregaten opladen dat vind ik dan wel een beetje apart
bart-spies
@Tjuri2 Rome is ook niet in een dag gebouwd. Als er in de opstartfase van een project nog geen aansluiting op het net beschikbaar is die de laders aan kan zul je toch wat moeten.

Dat los van de vraag of een elektrische kraan de toekomst is.
1046
@Tjuri2 het stroomnetwerk kan al die opladers ook nie an🤷🏼‍♂️
+4
RVM
Elektrisch is alleen voor de bühne. 0 milieuwinst, kosten overheidsprojecten reizen de pan uit, belastingbetaler betaald. Maar oké, de consument vraagt erom om voor de gek gehouden te worden.
+3
Net zo super als al die elektrische auto's, voordat die geproduceerd zijn dan is er al meer co2 uitgestoten dan bij een diesel of benzine auto in zn hele leven
JohanvS
“aggregaat “op zonnepanelen, en als de zon niet/weinig schijnt op hvo100 diesel.
Helemaal van de zotte dat hvo diesel gelijk gesteld word aan zon/wind energie.
volta-energy.com/aggregaat-op-zonne-energie/
+4
langeslagdiesel
Ze zijn tegenwoordig ook echt compleet van het pad af! Ik zou er om moeten huilen. Maar lachen hou ik langer vol, dus doe ik dat maar. Het is diep triest al die poppenkast.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden zeeland , waterschap en machines geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
3.530