Illustratie van:

Case International 1455 XL - luchtremmen

Hallo , ik ben luchtremmen op mijn 1455xl aan het bouwen.
ik maak hiervoor gebruik van de originele scharnier pedalen waar 2 leidingen op toe komen.
Een leiding loopt naar het aanhangerstuurventiel , maar de andere leiding ( de toevoer ) moet die rechstreeks van de luchtketel komen (8 bar) of moet hier nog iets tussen staan ( een ontspanner ofzo). want nu had ik de pedaal rechtstreeks op de luchtketel aangesloten , maar op 8 bar wil de pedaal niet meer kantelen , en op 4bar lukt dit wel heel goed.

Graag wat meer uitleg hierover.

alvast bedankt
donaat

Deel dit topic

Reacties

jo845xl
Weet jij hoe je onderdelen moet zoeken op de site van caseih , daar vind je een heel schema .
caseihman
Nee dat weet ik niet.
hoe werkt dat ?
valmet6400power
Case ih parts google, dan krijg je heel detail overzicht van alle onderdelen op zon site
Straw
Aan mick of jonathan heijboer vragen die weten het wel
tractorquintentje
Vraagt is aan koen willekens, die zal da wel wete 😛
jo845xl
Www.caseih.com - onderdelen & service - zoek naar onderdelen - beneden vul je avsagri en vanschoor in - bij model 1455 en dan zoeken - dan 1455xl - remmen en dan tekeningen 07-048 en 07-052 . Let op : tekeningen vullen mekaar aan , bij de eerste is onderdeel nr 1 en bij de tweede onderdeel nr 23 hetzelfde .
caseihman
Oh heel hard bedankt voor deze schemas.
maar nu weet ik nog niet heel zeker of de toevoer op de pedalen rechtstreeks van de luchtketel komt. Dit is nogal onduidelijk op de schemas
charel
Ik weet hier echt niet veel van hoor, maar zou het niet kunnen dat je een ontspanner moet tussen steken zodat je de pedalen wel kan intrappen. Dat klinkt toch logisch neen? Want acht bar intrappen lijkt me toch niet zo prettig hé...
jo845xl
Tekening 07-048 . Beginnen bij t-stuk nr 1 . 1 leiding gaat naar drukmeter nr 47 De andere gaat naar t-stuk nr 3 . Van daar uit gaat er een leiding nr 5 naar klep nr 8 en de andere gaat rechtstreeks naar de ketel . Als je goed kijkt is er geen leiding getekend maar een stippelijn . Stippelijnen zijn ook leidingen maar dat word zo gedaan omdat anders de tekeningen te druk worden .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
10