John Deere 3130 - past een voorlader van een 2130?

Ik wil een voorlader op mijn 3130 maken. Zie nu eentje te koop staan van een 2130. Is dat makkelijk passend te maken. Ding wordt verkocht met aanbouwdelen voor een 2130.
Hanjelle

Reacties

RobertR
Kun je volgens mij vrij simpel passend maken als ie niet past..
Deutz-5006
Maar dan ga je toch van 4 cilinder naar 6 cilinder? Ik weet niet of die bevestigingspunten aan je jd de zelfde afstand hebben naar de neus of dat dat langer is, anders zou ik toch eerst maar eens goed meten..
koen JD
Steld niet veel voor pas, jaar of 2 geleden nog setje verbouwt. vooral als je in 30 serie blijft gewoon doorslijpen stukje tussen zetten en klaar
Hanjelle
Als ik het goed begrijp gaat het dan alleen om het verbouwen van de aanbouwdelen. Dat moet te doen zijn, dank jullie wel voor de adviezen!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!