Laser aansturing Claas Arion

Laser besturing Claas Arion

Heeft er iemand ervaring om een laser aan te sturen over de elektrische ventielen van de trekker zelf, ik heb nu gewoon een externe open/dicht systeem op de aansturing van de ontvanger ( Topcon) staan maar dit werkt erg langzaam omdat ik alle olie nagenoeg moet smoren (smoorklep ertussen) om het springen van de kilver tegen te gaan, ondanks dat de ventielen op 10% staan, nu heeft mijn ontvanger de mogelijkheid om een stroom geregelde stuurklep te regelen dus weinig hoogte verschil klein beetje stuur stroom groot verschil dan geeft ie gewoon meer stroom op de klep en dus gaat deze dan verder open, uiteraard zijn er zulke kleppen los te koop maar die zijn aardig prijzig, en waarom kopen als je al 3 dubbelwerkende elektrische aangestuurde regel ventielen op je trekker hebt zitten, De Dealer heeft geen idee en denkt dat de computer van de trekker problemen krijgt, (Cebis) maar volgens mij moet het toch gewoon mogelijk zijn, wie weet hoe, of iemand die er al zo mee werkt ??

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Ik denk dat er een aanpassing in de software van de trekker moet komen. Het springen van de kilverbak kan je ook verminderen door er een stikstofbol tussen te zetten.
mrpieter
Volgens mij is dit niet mogelijk omdat de stuurventielen van de trekker op het canbus systeem zijn aangesloten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0