Stro/hooi verzamelwagen

Wie weet nog een stro/ hooi verzamelwagen te koop? 8 pakken. kleine pakjes. ik zie ze niet veel meer. maar ben er wel 1 nodig. en wat is beter. gesleept over de grond of niet?

Deel dit topic

Reacties

newholland6640
Wat bedoel je precies?
Gewoon een wagen waar je balen op kunt leggen?
Wij hebben er hier nog 1 staan, die volgens mij wel weg kan.
Fast Eddy
Als je op dalgrond zit. Kan je beter een wagen hebben waar de pakken niet over de grond slepen. Dan worden de pakken sneller vuil. Op de klei maakt het volgens mij niet veel uit
adje
Hij bedoelt een verzamelwagen / slee die knup je achter de mini balen pers an en als dr 8 balen in de slee zitten dan gaat ie open en dan heb je dr 8balen liggen
maggi
suggs 73
Oosterhof roodeschool heeft er 1 staan , sleept over de grond , merk meyer
cornee13
Volgens mij bedoelt hij zon kemper wagen
rickjd
Nee een acht pak verzamelwagen. zoals ikk heb :


Bonhof.com hydrolisch is altijd beter maar veel duurder. ik zal voor n mechanische gaan
rickjd
bonhof.com/index.php/?id=2270&view=14793

Ik zal persoonlijki wel voor de verzamlwagen gaan die er zo uitziet.

dus niet zo een :

bonhof.com/index.php/?id=2270&view=2275
suggs 73
Wij hebben ook een hoge gehad en werkte goed
mf 35X driver
Een hydrolice werkt beter.. maar is idd duurder. dus kunt beter voor n gewone verzamelaar gaan. zelf maken is ook n optie.
rickjd
@mf 35X driver

Zou ik niet aan beginnen. een gebruikte kopen is vaak goedkoper en je hebt zekerheid dat ie werkt en als er 1 tijdstip is wanneer je geen storing wil. is met persen voor t regen
roelarkink
Ik bedoel van meijer. wat is beter hydro of mechanische?
Ruben-Wind
Dit is goed.
rickjd
Aan jou foto's tezien hebben jullie vlakke landen? ik zal persoonlijk voor eentje gaan zoals ik, heb . storingsvrij enz. Zo'n hoog ding is soms alleen maar lastig neemt super veel ruimte in de schuur. De hydro is beter . maar 2ehands niet te krijgen . Hoeveel balen persen jullie? Ik zal vanaf 20.000 baleen voor n hydro gaan. Eerder kan ie eigenlijk niet uit.
rickjd
Je hebt n PB
roelarkink
15000 baal denk ik. we hebben nieuwe stro pers moet ik er nog veel aan sleutelen? want dat wil ik liever niet.
marien jd fan
Een 8 pak die over de grond sleept is wel goedkooper maar als de mat niet helemaal mooi is kun je wel zwarte grondstrepen op je pakken krijgen wij hebben nu dit gekocht dat willen we van het zomer uitproberen tractorfan.nl/movie/24806/
marien jd fan
Mechanisch werkt prima hoor dat verzeker ik je!!
Mthijs
marien jd fan
Mthijs
die is opzich wel oke maar een volg kar is wel handig bij dit systeem want anders krijg je overal bulten en dan kun je ze mooi in een paar rechte lijnen leggen(dit is makkelijk bij het opladen)
Ruben-Wind
@rickjd
Wij hebben ook hele schuine landen hoor. Dit is altijd beter. Want nu slepen ze niet over de grond. Wij laten het persen. Geloof dat die man iets van 25.000 perst.
marien jd fan

ik weet nie of deze duur is maar deze sleept ook niet over de grond en is ook

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
6