Cappon zaaibedcombinatie

Heeft er iemand op TF ervaring met een Cappon zaaibedcombinatie? en is deze eventueel ook te gebruiken voor stoppelbewerking.

wij hebben nl. ook wat tarwe, en het zou handig zijn als dit met één werktuig kan.

ik hoor het wel.

Deel dit topic

Reacties

bart H

Bedoel je zoiets dit is dan een steketee vastetand maar dit gaat heel goed op zware grond die i. Het najaar is geploegd maar dan moet je er nog wel met een roterra achteraan
Maar met zand grond is dat meer dan genoeg met onze steketee
larss
Oke, bedankt voor je informatie. weet jij mischien of deze ook voor stoppelbewerking kan worden gebruikt op klei
JD3010
@larss Als ik de bovenstaande foto zie, denk ik dat die vol gaat lopen met een tarwestoppel. Zeker als je het stro nog hakselt.
bart H
Ja met stoppel bewerking hebben wij geen ervaring maar ja hij gaat bij wat lang gras gewoon stroppen dus dan is dat bij stro niet anders

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1