Storing fendt 711

Ik heb storing met mijn fendt. Hij geeft een storings code aan, blijft continu 1 snelheid rijden en wil niet voor en achteruit. Als je hem even uit zet doet hij het daarna weer. Heeft iemand hier ervaring mee ?
Alvast bedankt,

Deel dit topic

Reacties

keeko
Wat is de code?
nicolass
Bel de dealer eens 😉
eppie
Waarschijnlijk een van de twee zenders kapot die rechts onder de trekker opzij in de bak zitten.
mf6495driver
Storing in de variopook kan ook, hebben wij gehad bij de 920 en daar is een nieuwe pook opgekomen.
711feldliebe
@eppie
Waar zit die precies ?
711feldliebe
@mf6495driver
Das nog geen gek idee dat zou het wel een kunnen zijn !
Want de stipjes van 1 - 2 vallen dan ook weg (Wegversnelling-landversnelling )
eppie
Bij het rechterachterwiel, daar zitten 2zenders schuin boven elkaar met een stekker eraan en met twee M8 boutjes vast. Heb hetzelfde ook al is gehad was toen een van die 2!!
bas930
Staat er geen code in het stroringsgeheugen dan??
jd4050
Aan de computer leggen?
keeko
Als het dashbord is weggevallen kan een dealer storingen wel uitlezen met laptop.
lucas712
Hebben wij ook paar keer gehad toen was de massadraad vooran de cabine waar al die kabels zitten bij het luchtfilter was toen kapot
bramvdberg1
Idd wat eppie zegt. al hoef je deze zenders niet los te bouten. je kunt ze zo uit het huis ''klikken''. tenzij het huis lek is.
hoekske
Wij hebbe da wel is met de 924 gehad was toen de sensor in de deksel van de noodbediening die niet goed tegenover elkaar kwamen. Maar bij een 700 zit daar geen sensor meer dagt ik.
stefan310
Wij hadden laatst ook verschillende storingen. O.a. van het koelwater en verschillende andere storingen. Loop de kabelboom eens langs die van de cabine naar voren loopt. net voor de cabine heb je een ijzeren plaat die de warmte van de motor tegenhoud. Op een gegeven moment loopt de kabelboom hierdoorheen met een rubber er omheen. Bij ons was er door de trillingen van de trekker de kabelboom helemaal ingesleten. Stuk of 5 kabels waren blootgelegd aan de massa!
interpowerrr
Wat een onzin reactie's hier, als je een storing hebt kijk je ten eerste naar de storing's code!!! in de handleiding van de trekker kun je zien wat die code inhoud!!! even een belletje naar de dealer, en die kan je aan de telefoon al vaak helpen.
fendtman311
Ik denk dat je moet beginnen om de hoog laag schakeling te calibreren. als dit is gelukt moet je de stappenmotor van de vario calibreren. en als hierna nog steeds hetzelfde probleem hebt zou ik even kijken of het plastic mofje wat tussen de stappenmotor en de vario zit nog heel is. als deze te ver in is gesleten komt de waarde van stappenmotor niet overeen met die van de vario en dan krijg je precies deze storing.

veel succes ermee

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
3