Valtra 6800 - Stickers

Goeimiddag

Wij hebben net een Valtra 6800 gekocht, een blauwe, maar hij was eerst wit. Is een paar jaar geleden dus overgespoten, en toen zijn er geen stickers weer opgekomen. Zou ik die nog na kunnen bestellen bij een dealer of? Het gaat om de stickers van DeltaPowerShift (ong 3) en die van de Autocontrol(2)
Valtra96

Reacties

bas930
Volgens mij kan de dealer die stickers gewoon nog bestellen.
newholland6640
Lijkt mij wel. Trekker is niet niet heel erg oud dus, dat moet volgens mij zat kunnen. Maar het beste kun je het aan de dealer vragen. Of eerst sticker site raadplegen. Bij dealer zijn ze altijd zo duur he!
Valtra-Fordpower
DPS en Autocontrol B Is in het interieur, hoe kunnen deze er dan af raken? Dat wordt namelijk niet gespoten.
Valtraboerties
Mot je ff navragen bij je dealer.
valmet6400power
@Valtra-Fordpower

Autocontrol staat bij ons gewoon op de deur.. dus DPS ook neem ik aan?
Valtra-Fordpower
Nope, wij hebben ze geen van beide 😄
xm 150
Even bij vd laan kijken die heeft ze wel,heeft volgens mij de trekker ook altijd in onderhoud gehad
Valtra96
Autocontrol staat op het spatbord en DPS op de deur ja, maar dat is er half af!@xm 150 Oke, dat geloof ik ook ja, komt bij westra vandaan
xm 150
Bij broekens vandaan?
Valtra96
Yyep, Westra had een newholland gekocht bij broekens, en daar ruilden ze dus deze 6800 op in, en zo stond ie bij hun te koop. We zijn zelf klant bij Mollema, jullie bij van der laan dan?
jehan
Je kunt ze gewoon bij een valtra dealer bestellen ..daa hebben ze alle stickes die je kunt bestellen als het goed is in de computer zitten ..daa kun je ze zo bestellen
Valtra96
@jehan Okee mooi! Duur of valt dat mee?
xm 150
@Valtra96 Ja wij gaan naar vd laan met de trekkers
jehan
@Valtra96 totaal voor mn eigen trekker was ik totaal voor alle stickers bijna 300 euro kwijt ...maar je kunt zo vanaf het scherm bij de dealer meekijken ewat je nodig hebt ..hebben ze een mooi computer programma van
ljdekker
Autocontrol hoort op het spatbord te staan en delta powershift hoort op de deur te staan. De nieuwe versie spatborden heeft een kunststof rand in het spatbord.
Valtra96
@jehan Okee, dat heb ik er dus niet voor over!ja oke! Bedankt voor de hulp allen!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!