Unimog u1000

Hoi

een maat van mij die wil misschien een unimog u1000 kopen, maar zijn vraag was: "hoe hard rijd zo een unimog u1000" en dat moest ik van hem dus even vragen.

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

unimog_kevin
80/90
Mielmonteur
Schoolgenoot heeft er een die tegen de 100 aan loopt
stannetje96
Té hard 😉
Boemrang
Het zou verboden moeten worden....
fendt716driver
Ja 80 a 90
jd4050
Je mag toch maar max. 25km per uur met een landbouwvoertuig.
Joop3
Met een vrachtje er achter haal je dat ook al niet meer (gelukkig niet....)
Zo'n 1000 heeft al aardig moeite om zichzelf op gang te houden met de volle 95 paarden, en als'tie dan ook al 40 jaar oud is zijn er waarschijnlijk al een paar met vervroegd pensioen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat het Nederlandse, intensieve verkeer er niet voor geschikt is om overal volgas door te knappen, zeker niet met lading.

Mijn 1600 loopt na opheffen van de blokkering van de hoogste versnelling ook tegen de 60, ik rij het er echter bijna nooit mee. Alleen zonder lading, of met ons kiepertje er achter, gemaakt van een oude vrachtwagen, op een rechte weg.
De rest van de werktuigen is er gewoon NIET voor geschikt.
SchluterMarco
Die van mij loopt 95 km/u en inderdaad je mag er maar 25 km/u mee. Let er tevens op als je harder dan 75 gaat rijden, je het rijbewijs in kunt leveren als je aangehouden wordt.
goeiedag eem
Met 75 je rijbewijs pas invorderen? ik heb gehoord dat als je 2x de toegestane snelheid rijd (25) 2x 25 is dus 50 km/h je het roze papiertje al kunt inleveren als ze moeilijk doen
JohnDeere 1640
Oke, bedankt voor alle info hij rijd dus ong 85 gemiddeld. is dit eigenlijk een 6pitter?
Steyr thomas
Je hebt jezelf er ook echt niet in verdiept he! Alle u series zijn 6 cilinders, alleen de lichtste, de U1000 heeft geen turbo. de rest wel 😉
VolvoBm 2654
Zal ook maar kijken wat voor banden er onder zitten , sommige knallen je er bij die sneldheid onderweg.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1