Gps tracking systeem

De vraag is voor een vriend die een boerderij hebben. De vraag was dus welk is een eenvoudig en degelijk gps tracking systeem voor een veehouder om en bij de 300-400 koeien. En wat is de prijsklasse verhouding ongeveer 😄

danku

Deel dit topic

Reacties

JJ
GPS tracking systeem voor wat te traceren?
fendt-412
Denk voor koeien. anders stond er wel voor 2 of 3 trekkers. Maar of dat al op de markt is, vraag het me af. Wel ideaal bij robotmelken als je een koe op moet zoeken.
Siebenga
Boeren.nu
krolsteyr
Wij hebben op 2 tractors een trimble systeem, je rijde een keer de plak rond en stelt de breedte van het macien in en hij legt er zelf banen in, je moet hem alleen op het kopend zelf draaien 😉 trimble.com/agriculture/autopilot.aspx/…&\
hierbij moet je wel aan ongeveer aan 25.000€ denken, dit moet door trimble in worden gebouwd.

je kan ook gewoon een rechtrijsysteem kopen, dit plaats je met eenzuignap op de raam, je steld een punt A en B in en hij geeft aan of je recht rijd, hierbij moet je wel zelf sturen, dit is ook wat goedkoper.
Koentjuh
@krolsteyr

Volgens mij wordt hier geen GPS op de trekker bedoeld 😉 .
valmet6400power
Hij bedoelt hier de manier om je trekker terug te binden mocht die gestolen worden. Je kunt dan 'zo' je trekker terug vinden via de coördinaten die de GPS tracking device weergeeft op internet.

Echter ervaring heb ik hier niet mee.. Wel bekend met een geval dat een gloednieuwe Case + dumper ook zon system had maar die hebben de dieven onklaar gemaakt..
nhmonteur
Als je een gps tracking systeem bedoelt om machines of voertuigen terug te vinden dan zal ik gaan voor een kastje van trackjack.
Ikk heb deze kastjes al meerdere malen in trekkers gebouwd en deze werken super goed, je kan ze tot op 5 meter nauwkeurig volgen waar de trekker zich bevind.
Ook is het systeem niet heel duur.
Op de site van hun staat meer informatie
trackjackeurope.com/
krolsteyr
Oow zo, ik dacht meer dat er bedoeld werd om op het veld te rijden
GROENEDEERE
Trackin oftewel track en trace. Vrijwel elje dealer bouws dit wel in. Let bij aanschaf vooral op of je er een certificaat bij krijgt anders blijf je evengoed nog de volle premie betalen bij de verzekering. Controleer zelf ook geregeld of het systeem werkt door via.een website de machine te traceren. Onklaar maken.van de track en trace is moeilijk. Je kunt het op elk bedenkelijke plaats in de trekkert verstoppen zorg dat er ook een goede batterij bij zit die minimaal ,24 uur zonder accu stroom kan
maartendankers
@GROENEDEERE het maakte bij ons bij de aanschaf van de 8r niks uit voor de premie of we het er wel of niet in lieten bouwen..
BramP
Is dus voor op het veld 😄
BramP
@krolsteyr
dank u wel dat was het soort info dat ik zocht
BramP
@Koentjuh
toch wel 😄
Koentjuh
@BramP

Heb ik verkeerd gelezen 😉 .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
9