Illustratie van:

Fiat 411R - olie voor de achterbrug

Ik ken niet zoveel van het onderhoud van deze tractor,
heb de boite olie en de achterbrug olie afgelaten...

Maar waar in godsnaam kan 'k de olie voor de achterbrug terug indoen...?
kan iemand me dit vertellen?

alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

guy
Aan de versnellingspook bovenaan zit een dop, die losdraaien en langs daar in gieten. Voor het niveau moet je langs de linkse kant een dopje uitdraaien, die dop zit ongeveer aan het koppelingspedaal. Dan volgieten tot dat het daar opzij uit loopt, dan is het op niveau. Alles doppen er terug op, en rijden maar. Ik gebruik 80W90 olie.
wke84
Euhm, dat is de olie voor de boite dan? deze heb ik vervangen... maar ik bedoel de olie voor de lift denk ik en dergelijke? niet de olie die je aflaat voor de boite, maar die olie wat je aflaat wat meer naar achter van de tractor ligt... ?
fiatfan
Ik dacht het beste de trekker even op z'n kop leggen, en dan via de aftapplug er weer in gieten...
Guy, dat moet jij toch ook weten!
1300power
Liftolie is ongeveer 3.5 liter. achterbrug en versnellingsbak is een 16 liter heeft wel 2 aftap pluggen. de hefolie word afgetapt onder aan het deksel waaraan de bladveer gemonteerd zit rechtsonder. linksboven zit de peilplug.
wke84
Dank je wel! hier ben 'k enorm mee geholpen! 😉 @1300power
guy
@fiatfan

Dat lukt bij mij niet, mn uitlaat staat in de weg!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 411R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2