Foutmelding/Probleem m.tractorfan.nl

Goedendag Best TF-leden

Als ik op mijn mobiel zit wil ik graag ook op tractorfan fijn dat @tinus een mobiele website heeft ontworpen zo gaan er geen veel MB's verloren maar mijn probleem is als ik naar de website ga (m.tractorfan.nl) dan laadt mijn mobiel de hoofdpagina wel alleen als ik dan op foto's druk dan krijg ik: HTTP STATUS FOUT 404. Ik dacht dat het aan mijn mobiel lag maar dat was niet zo. ik heb het nog bij 2 mobiels van anderen geprobeerd en hier kreeg ik weer het zelfde.

Groeten Trekkerrfan2130

Deel dit topic

Reacties

newholland6640
Ik ga gewoon op de regulie site. dat gaat goed.
Trekkerrfan2130
@newholland6640 Dat kost wel veel onnodige mb's en bij mij gaat alles door elkaar heen op tractorfan.nl zelf
JD 6430 The Best
Ik zit nu ook op men mobiel en hij doet het gewoon
Trekkerrfan2130
@JD 6430 The Best Ik heb het op meerder mobiels geprobeerd en op allemaal deden de mobiele website het niet.
JD 6430 The Best
@Trekkerrfan2130 maar ik zit wel gewoon op de computer sit, is veel makkelijker vink
RvM96
@Trekkerrfan2130
vodafone misschien?
jd4050
Tip: gebruik op je telefoon de opera mini browser, deze gebruikt een stuk minder mb's en is te downloaden in de app market/store.
tjerk-koetje
Das niet zo best.
misschien weet @tinus er meer van.
JD6930
Ik houd het wel bij de PC's. Niks geen probleem met slechte verbinding etc. Gewoonmobiel voor bellen/smsen/spelletjes spelen en PC voor de rest van dat soort zaken. En niks geen abonnementen op mobiel, gewoon makkelijk bellen en smsen wanneer je maar wil voor welk bedrag dan ook.
fendt-vario
@JD6930 dat zij ik eerder ook :lol:

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0