Ervaringen BELMACH overspuiten tractoren

link.marktplaats.nl/1000138415/

Heeft iemand ervaring met het bedrijf BELMACH ?

wij hebben een inter 956 die ik graag over wil spuiten maar waar ikzelf niet aan toe kom ... maken ze strak werk ? m.vr. gr. Marcel

Deel dit topic

Reacties

deerefan
In de agritrader staat ook wel eens zn bedrijf weet alleen niet de naam
Inter1246fan
Als ik zo de foto's zie wel. Ik had laatst geïnformeerd om een deutz d40.2, die ik misschien wilde kopen, te laten overspuiten. Dat grapje zou dan 1600 eurie incl. velgen gaan kosten. Dat vind ik toch best prijzig voor zo'n relatief kleine traktor. Dus voor een IHC 956 kun je een flinke prijs verwachten.
marien jd fan
Als je dat leest dan schuren ze eerst en dan ontvetten alleen je moet zee eerst ontvetten en dan schuren want anders schuur je het vet er juist in. 😉 heb ik me laten vertellen.
maar voor de rest ik heb geen idee
IH-Jansen
Quote @marien jd fan:
want anders schuur je het vet er juist in

das onzin!
sprokkel hout
Vaak ontvetten ze eerst omdat anders je schuurpapier sneller vol loopt veder geen ervaring met dat bedrijf
JD3010
Je kunt je trekker zelf ook eerst goed schoonspuiten met heetwater en ontvetter.
INTER 5488
Mooi , fijn , bedankt voor alle tips . Maar niemand heeft ooit werk van dit bedrijf gezien , of zelf een object daar laten spuiten .. toevallig ? of misschien staan er hier op de site ergens trekkers welke door BELMACH gespoten zijn ?
Payton
Je moet eerst schoonmaken (ontvetten) en dan pas schuuren, anders schuur je alle troep in het materiaal.
weurding
1600 lijkt veel geld, maar als het goed gebeurd vergis je niet in het aantal uren dat erin gaat zitten, en een paar honderd euro aan verf is ook zo weg
valtra-n101
Ik heb mijn ford 2000 laten spuiten door hun.
Ze hebben heel goed werk geleverd.
RVM
Mij lijkt dat de trekkers ook alleen worden gespoten voor dat geld. Het lijkt me dat de trekker technisch perfect er naar toe moet anders krijg je een in frisse kleur gespoten lijk terug. 1600 is niet veel, als het goed gedaan wordt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2