Mc-Cormick D 436 - Agriomatic werkt niet?

Hallo,

Ik heb een D436, serienummer NT351377.

Als ik de Agriomatci handle in de neutraal stand zet, een versnelling kies en de voetkoppeling los laat begint de tractor te rijden.

Volgens mij moet het zo zijn dat de tractor pas begint te rijden als je daarna de Agriomatic handle naar voren duwt. Klopt dat?

Wat is er eventueel mis?

Ik weet niet of het geralteerd is maar het is ook niet mogelijk om van de 7e versnellingen over te schakelen naar de 8e vernsnelling. Overschakelen van de 3e naar de 4e werkt wel. Optrekken in 8e is mogelijk.

Alvest bedankt voor jullie hulp,

Roel.

Deel dit topic

spiroe

Reacties

deutz110
Het is niet goed dat is rijd in ze neutraal maar wat dat presies is weet ik niet en dat je niet in ze 8e naar ken schaklen van ze 7e is heel vreemd als ie wel gewoon in versnelling 8 wil op trekken ik zou even de deksel er af halen ken je kijken wat er aan de hand is de beste optie en de agriomattic ken je bij stellen maar hoe dat precies werkt weet ik niet zitten links en rechts van je versnellings bak een 2 boutjes met en sleuf gat dat is voor het afstellen maar meer weet ik niet
IHC-power
Met de agriomatic hendel in neutraal mag de trekker inderdaad niet bewegen. Je kan dat bijstellen door links en rechts van de versnellingsbak de 2 boutjes (in de sleufgaten) los te draaien en de schijfjes links en rechts evenveel te verdraaien totdat de trekker stil blijft staan in neutraal. 😄 Succes ermee!
dalton
Als je het niet bij kunt stellen kun je de tractor beter weg doen als je niet van sleutelen houdt, want dan gaat het geld kosten
Rene schut
Het is een bekend probleem dat schakelen met die cormick,s heb zelf een 436 en 324 alle twee het zelfde probleem. schakel anders van hoog 2 naar hoog 4 gaat bijna altijd foutloos. En schakelen voor de motor op toeren (100 toeren vroeger)is .
Het klopt de agriomatic kun je links en rechts langs de bak verstellen maar pas op als die daarna in de lage groep nog wel genoeg trekkracht leverd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!