Vredo zelfrijders

Wie kan er mij vertellen waarvoor de typenummers staan bij de Vredo zelfrijders? en welke er vandaag de dag nog van geleverd worden..?

Deel dit topic

Reacties

deerefan
Had je al op vredo.nl/ gekeken?
KoenVerhaegen
@deerefan Daar had ik zeker al op gekeken maar daar staat enkel het type VT3936 en de VT2716HS op dus dit zijn dan de enige die nog geleverd worden of wat? en waarvoor staan die cijfercombinaties? want dat staat niet op de site.. heeft dit met pk's te maken of laadvermogen?
Fast Eddy
HS staat voor High Speed. En de eerste 3 cijfers voor het vermogen. En de laatste volgens mij voor het aantal cylinders.
tone29
En VT staat voor variabele transmissie. zelf hebben we een 1806. die word niet meer gemaakt.
Wimsumar
Quote @Beste Tone29:
VT staat voor vurtuele transmissie.

Jaja, 😃
Het zal wel : variabele transmissie betekenen.

P.S.: "V.T." zou ook kunnen staan voor: "Vredo Trac".
vredo 2516
Vt staat volgens mij voor vredo trac
volgens mij worden de vt3936 en vt2716 nog gebouwd
timvanr
@vredo 2516 maar tone zegt een 1806 en niet de vt3936 en vt2716 dus goed lezen vorrdat je iets zagt
maggi
Gewoon een vredo vt 3936 doen, altijd goed 😃
jannickmarmix
Ha bij vredo is het zo, 3936 eventueel met een groene 36 voor een eco motor, en 2716 voor die bermen, met een hs voor high speed. maar bij vredo is alles leverbaar en ze maken je ook zo alles op maat tegen meerprijs dus alles is mogelijk......
beertender
VT: vredo track
de eerste 2 cijfers staan voor vermogen (39 = 390 pk)
laatste 2 cijfers voor type chassis (36 is de enige die nog gemaakt word volgen mij, je had ook nog 26 die korter dan 36 en je hebt ook nog 16 en 06)
tone29
@Wimsumar sorry foutje. is al veranderd 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
2