Unimog U1000 water pomp

Hoi allen maal.

Ik heb een unimog U 1000 maar de water pomp lekt. ik ben de pomp er af aan het halen. heeft er iemand mischien nog tips of waar ik op moet letten

al vast bedankt

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Niet de boutjes vergeten 😃
Boemrang
En de nieuwe pakking ook niet vergeten. 😃
DB_jansen
Onze waterpomp was ook lek ( niet van een unimog) en hadden we even aan een kennis gegeven incl pakking om ff te maken. Maar hij zei dat dat niet aan pakking opzich lag, hij zei dat het ook aan de roestvorming in de pomp lag, dus heeft hij de roest verwijderd en een nieuwe pakking tussen gezet.
dus let ook op roest 😉
Steyr thomas
Het prijsverschil tussen een nieuwe en een gebruikte is maar 3 tientjes, dus ik adviseer om een nieuwe te kopen ipv een gereviseerde.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1