Schuitemaker bouwt productiehal

Schuitemaker, de Rijssense producent van landbouwmachines, breidt het bedrijf uit met een nieuwe productiehal. De nieuwbouw met een oppervlakte van 2600 vierkante meter vervangt twee oude opslaghallen van 50 jaar oud.

De miljoeneninvestering lijkt opvallend in een tijd van economische crisis. Volgens een woordvoerder van Schuitemaker heeft de landbouwsector echter weinig te lijden van de recessie. De landbouwmechanisatie profiteert met name van de hoge melkprijs. Boeren zijn daardoor geneigd geld te steken in grotere stallen en nieuwe landbouwmachines. Zo steeg de verkoop van tractoren in Duitsland afgelopen jaar met 20 procent. Schuitemaker probeert daarvan op de markt een graantje mee te pikken. Binnenkort viert Schuitemaker het 100-jarig bestaan.

Deel dit topic

Reacties

HesselFiatpower
Mooi man, is hier vlakbij😁
dehandigesmeerlap
Blijf me altijd weer verbazen hoe ze bij schuitemaker iets recht kunnen rekenen wat krom is...
Koentjuh
Had het vanochtend gelezen, word een mooi halletje.
Valtrafan
Gister nog rondleiding gehad en het hele verhaal al gehoord 😛

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0