Unimog u1000

Hoe krijg je bij een unimog u1000 een mooie zwarte rook pluim ???

Deel dit topic

Reacties

Joop3
Hoezo?
niels vanderpeet
Mooi voor trekker trek
Joop3
@niels vanderpeet Als het daarvoor is (stoer doen), ben je nog niet volgroeid genoeg voor een Unimog.
deeremeneer
selten
Brandstofpomp opendraaien? Kan je sowieso al vermogen schelen.
niels vanderpeet
Waar zouw dat dan moeten bij een lijn pomp?
niels vanderpeet
Niet allen voor trekker trek hoor
Joop3
@niels vanderpeet
Jongen, wees wijzer. Nou loopt hij fijn, nergens aankomen. Als je een motor opdraait alleen voor de rookpluim heb je het helemaal bij het verkeerde eind.
Hoe, en waar je er een slag bij moet geven weet ik maar ga ik je niet vertellen. Als de motor in de soep loopt kun je mij niet kwalijk aankijken.
Bovendien vind ik het hoogst onverantwoord, als ik in je profiel kijk, heb ik ook al eens gereageerd bij de wagens met balen die je achter de Unimog hebt hangen. Daarvoor is 95 pk meer dan zat. Vraag me over 10 jaar nog maar eens.

Met overige technische vragen wil ik je best helpen, hier werk ik echter niet aan mee!
Johan-L
Quote @Joop3:
Als het daarvoor is (stoer doen),

Ik denk als die straks voor de sleepwagen staat en geen meter voor uit komt omdat de motor geen pk's geeft door het opvoeren dat hij dan nog stoerder is.
unipower
@Joop3 +2 wij hebben ook een u 1000 gehad maar als die een goedlopende motor hebben dan moet je er niks aan doen dan trekken ze al hard zat en het kost je alleen maar meer diesel en op de openbare weg mag een trekker niet eens zo veel roken daar kun je een boete voor krijgen
jorn wijthmen
Ik wou dat die van mij wat minder rookte ooit krijg je er problemen mee en auto''s achter mij zien haast niks als ik gas geef. weet mischien iemand hoe je dit verminderd?
deutznoud
@jorn wijthmen pomp dichtdraaien?
VolvoBm 2654
Ligt eraan wat voor kleur ie rookt , mijn 406 rookt ook wel even blauw als ie koud is, beetje olie wat langs de kleppen loopt.
arnoud
Wij hebben ook een u 1000 en die draaien wij net zo op als een trekker. en dan hebben wij ook wel een zwarte pluim;)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
3