Illustratie van:

Claas Dominant - ervaringen

Hallo,
Zijn er hier mensen die ervaring hebben met een claas dominant kleine pakkenpers? Wat zijn de voor-en nadelen? Ik weet er een te koop maar er is een knoper kapot. De pers zal niet zo heel veel moeten doen, maar de pakjes moeten toch dicht zijn.
Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

shovel-joopie
De dominant serie is niet bepaald een van de beste serie's geweest, staan erom bekend dat er geregeld problemen mee zijn, gemakkelijk van tijd op de knopers, spontaan brekende naalden, en de invoer geeft weleens problemen.
redeagle14
@bert8210

Wij hebben een Dominant 65 gehad en vele jaren mee geperst zonder noemenswaardige problemen. En als er een knoper raar doet, niet twijfelen en 2 nieuwe er in. Kost 1 keer geld en hij perst weer als een tierelier. En vooral de cardanas naar de pick-up goed smeren.
bert8210
Bedankt mensen, ik weet weer meer. Een nieuwe knoper kost wel veel geld naar t schijnt. Er kunnen wel onderdelen vervangen wordne in de knopers. @shovel, wat bedoel je met problemen met de invoer? Van op de pickup naar de perskamer?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Dominant ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1