New Holland rust kniktrekker uit met rupsbanden

Vanaf dit jaar biedt New Holland in Noord-Amerika ook rupsbanden aan als optie voor hun T9 kniktrekkers. Hiermee kan het eindelijk de concurrentie aan met collega fabrikant Case IH, die al jaren succes hebben met hun Quadtrac.

Deel dit topic

Reacties

joellll
Heel goed van NH
tractortje
Precies legervoertuig
DaanHaar
Concurrentie? Ze komen uit dezelfde fabriek, het gaat ze er alleen om om totaal meer te verkopen. Als de trekker nu rood is of blauw interesseert ze denk ik echt niet. Wel een mooi ontwerp van het onderstel overigens.
Wilting NH
Wel apparte rupsen. maar wel handiger denk ik zo
NHSanderJD
@DaanHaar Wou net zeggen, het is toch allemaal CNH.
Kukel
Die rupsen zien dr goed uit. Vult de wiel kat ook eens goed.
Wilting NH
Lijkt mij als je in de bagger zit dat die er dan ook veel beter bovenop klimt
Valtra96
Je kun wel traplopen met die rupsen!
ErikJan
Je kunt dan wel voorwaarts beter uit de bagger klimmen, maar als je is achteruit moet.. Dan duikt ie lijkt mij sneller weg dan de 'gewone' driehoek rups. Het aandrijf wiel zit ja een stuk dichter bij het achterste loopwiel. Hij zit er bijna recht boven..
Tom VB
Spuit 11 ....
kerstrunner
Knappe trekker,@DaanHaar: Ik denk dat Case en NH terug meer en meer uit elkaar gaan groeien,dat samenvoegen is nog niet echt een succes geweest tot hier toe.
Husqvarna
Ford had vroeger ook al blauwe Steiger trekkers, is dit gewoon een verbouwde Case Steiger?
kuult11
Woest!
DaanHaar
@kerstrunner, de innige samenwerking is er idd wel af (bv de MXM - TM copieen) echter het huidige niveau zal blijven. De synergie is op deze manier minimaal, basis componenten samen en rest eigen identiteit. Al met al doen ze het samen gewoon top. De "Ford" rijders hebben een verbetering meegemaakt en de "CaseIH" rijders hebben weer degelijke betaalbare trekkers. Iedereen blij toch?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0