Deutz D30 - versnellingbak

Ik krijg de versnelling alleen in 3 en 4 high gearing,krijg de bovenbak wel los maar kan deze niet opheffen doordat er nog een voorbevesteging punt zit,wat te doen??
dank
arnout
beach deutz

Reacties

Wimsumar
Beste Beach Deutz: Vreemd, op foto's (Tractorfan-album) lijkt het deksel vrij eenvoudig te zijn te demonteren.
Kun je door het omhoogtrekken van de versnellingspook deze weer positioneren in de schuifstang van de 1 + 2 - versnelling?

( Klik op foto voor uitvergroting).
dalton
Had ik bij mijn international 523 destijds ook, moest ik de tank en stuurhuis er allemaal afhalen voordat ik bij de versnellingsbak kon.

bij mij was het probleem dat voorin de versnellingsbak een klem gebroken was die het H profieltje waarmee je de tractor in zn 1 en 2 zet. omviel en kon je daar dus niet bij met je pook.

denk dat er bij jouw ook zoiets aan de hand is
lindehydrocart30
Bij ons schlutertje moet je het hefdeksel eraf halen , voordat je het versnellngsbakdeksel er af kan, omdat de schakelstangen daar door heen lopen.
beach deutz
Op de foto voor de pook zit een ronde schijf met een soort punt erop,denk dat dit het probleem is,hierdoor krijg ik hem niet van zijn plek.
bedankt voor je reactie
groet
Arnout
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!