Stage buitenland

Zou iemand nog een goed adress weten voor een buiteland zomerstage ? ik doe opleiding loonwerk en kzoek nog een adress voor me zomerstage van de zomer.

Deel dit topic

Reacties

woutkuiphuis
Loonbedrijf of akkerbouwbedrijf?
Sanderzz
Als je naar denemarken wil heb ik nog wel een leuk adres voor je. 900 ha akkerbouw en 900 ha bosbouw. ong een uurtje vanaf kopenhagen
tva007
Liefst een loonbedrijf of een wat grotere akkerbouwers , maar wel liefst eentje die nederlands kan praten 😄
johndeere6506
Berend VD velde in oost duitsland
NHSanderJD
Tf'er snaky bil ofziets moetje even pb'en. @Snaky Bill
Boemrang
@tva007

Je zou ook eens bij deze kunnen informeren, huizingharvest.nl/
Niet geschoten is altijd mis.
Succes met het zoeken.
variopower
huizingharvest.nl/index.php/…
hier heb je misschien wat aan staan een aantal bedrijfen die stages aan bieden of gewoon werk
zie maar wat je er mee doet
Snaky Bill
@ NH SanderJD, thanks,
, Inderdaat we zoeken nog een stagiere voor van de zomer en oogst , me email adress is spudjohn1@hotmail.com we farmen in Saskatchewan Canada,s grootste landbouw provincie.
TLV007 je kunt altyd effe een mailtje sturen ,of effe bellen
001306 867 8939.wel effe met tijds verschil rekening houden het is 8 uur vroeger hier ,ik ga je spreken,
Sjoske
Als ik je advies mag geven, ga naar een land waar je normaal nooit of weinig komt en probeer een beetje in de buurt van een klasgenoot of bekende te zitten.! Dus geen Duitsland, Denemarken of Polen of zo, daar rijd je in één dag heen maar Canada, VS, Australië of Nieuw-Zeeland of zo. Er is zoveel te zien en te leren in zo'n land en misschien krijg je later om wat voor reden dan ook (werk/gezin/financieel) nooit meer de kans om er heen te gaan. En plak er dan ook meteen een vakantie aanvast, als je met meer man bent kun je bijv. een auto huren en daar rondrijden. Het enige risico dat je loopt dat is dat je niet overweg kunt met je stagebieder maar meestal valt dat wel mee. Ben vorig jaar op vakantie naar Zuid-Afrika geweest, is ook een aanrader maar ik denk dat het daar niet meevalt een geschikt stagebedrijf te vinden. (Ben hier en daar toch wel flinke akkerbouwbedrijven tegengekomen).
Ik weet helaas geen bedrijf voor je, het bedrijf in Ontario waar ik destijds geweest was een klein melkveebedrijf van een echte canadees.
sanderfendt
Ik zit nu in Denemarken bij een boer en die heeft een loonwerker en dat is een aardig mooi bedrijf.. zou mij wel mooi lijken om daar te lopen en zoals Sjosje zegt is ook wel mooi, maar dit vind ik ook al een hele ervaring en je rijd t in 6 uur
Agrixperience
@tva007 Als je naar Amerika wilt, kunnen wij je helpen aan een adres en info. Er zijn Nederlandse emigranten, die je graag zien komen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
28