Niemeier maaier

Hallo wij hebben een nieuwe maaier gekocht voor gras op stal te voeren en we willen de mesjes vervangen weet iemand hoe dat moet alvst bedankt

Deel dit topic

Reacties

Harm L
Bout bovenop meshouders losdraaien dacht ik toch?
tjnoordhorn
Niemeyer**
dirkie ten hove
@Harm L nee zo is het niet de bout zit tussen de twee schotels
jorn wijthmen
Bij een nieuwe maaier zit vaak een handleiding en daar staat het normaal gesproken wel in. of bel het bedrijf waar je hem hebt gekocht zij weten het ook. en zet het niet direct op tractorfan als je de maaier net bij huis hebt.
Wimsumar
@Beste Dirkie ten hove

Bekijk de meshouder in de volgende link. Als deze op jullie maaier zit, moet er bij de maaier ook speciaal meswisselgereedschap zitten. Waarschijnlijk een hefboom om de verende meshouder los / open te drukken.

Bekijk:

kramp.com/shop/action/…
jo845xl
@Wimsumar Hetzelfde systeem dus als vroeger bij een PZ .
dirkie ten hove
@jo845xl nee dat is niet zo een pz heeft een soort tang en die past niet op de nieuwmeier maar zal wel vragen aan de smit
DaanHaar
Heb je een speciale sleutel voor. Deze kun je tussen de schotel en meshouder zetten. Na het draaien is er ruimte om het oude mes eruit te halen en de nieuwe erin te doen, of omdraaien. Makkelijk systeem.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0