Groene kaart

Heb bij mijn tractoren een GV nummerplaat en zijn verzekerd maar hoort hier niet een groene kaart bij zoals in een auto, of dient deze aangevraagd te worden.

Deel dit topic

Reacties

weurding
Een verzekeringsbewijs krijg je standaard van je verzekeringsmaatschappij en hoor je officieel bij je te hebben, maar heb ik ook nooit
menke
Normaal gesproken krijg je die er bij. Anders even een belletje plegen naar je verzekeringsmaatschappij dat ze je die even op sturen!
Payton
Met je verzekerings maatschapij aanvragen, in je kastje leggen als je trekker hem heeft, is zoals boven gezicht verplicht.
jasper01
Ze hebben hier allemaal een gv kenteken maar heb er nooit een groene kaart bij gezien wel een stoffen kenteken bewijs bij onze 2130

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1