Illustratie van:

John Deere 3130 - Velgen

Passen deze velgen van een 6030 op de velglaten van een 3130? zie link :speurders.nl/overzicht/…

Deel dit topic

Reacties

selten
Alles is passend te maken. Maar als de 3130 38" velgen heeft. Kun je ze er opzetten....
Adri-JD850
Zoek eerst maar eens verzwaarde binnenvelgen met de juiste steek grote of kleine en volgens mij zijn de velgplaten die er in horen met grote steek,dan moet je nog aan moerbouten zien te komen want bij een verzwaarde velg horen andere bouten bij, en als je dit allemaal gevonden hebt moet je nog de klemmen hebben die de velg op zijn plaats houd door middel van de nokken die in de buitenvelg zitten,die klemmen en moerbouten zijn moeilijk te vinden, moerbouten liggen nog bij Mark den Bresser als het goed is, zoek eerst alles bij elkaar en ga dan pas kopen ze staan niet voor niets zonder binnenvelg op internet dat heeft zo zijn reden.
ardpassat
Binnenvelgen heb ik,van die zware gietijzeren ,zie foto. Vraag is of de velgen op die binnenvelg past zonder aanpassingen.
Adri-JD850
Misschien kun je even kijken bij jd-parts of dit hetzelfde bestelnummer heeft, maar ik denk zelf dat er verschil in zit tussen die velgen wat de grote betreft,101,5cm doorsnede van de velg en de verzwaarde pan doorsnede 84cm deze velgen zijn ook 18.4-38 en liggen op een John Deere 3120
deeremeneer
@ardpassat Ik ben er niet helemaal zeker van maar de kans is groot dat het niet past. Wat je kunt doen is de knobbels tellen en de afstand hier tussen meten. Ook moet je even de buiten diameter van je velg plaat meten dan kan ik ze hier eventueel vergelijken op mijn 4650 daar liggen dezelfde wielen op als in die advertentie.
ardpassat
Oké bedankt alvast. Ik zal het morgen even opmeten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1