Brand in tractor Welsum

Aan de IJsseldijk in Welsum heeft zaterdagochtend een tractor in brand gestaan.

Bron RTV OOST

Deel dit topic

Reacties

deutznoud
Nouja... het stopt ook neit met branden.. poepoe.. alleen maar fiktopics 😞
sjonnies
Van wie was die trekker heb namelijk een familie lid in welsum aan de ijseldijk met stro
StefanZ
Maandag stond er hier ook al 1 in de fik.
deutznoud
@sjonnies tja.. lekker duidelijke link, den niet dat de topicmaker het weet 😉
Heldern
@deutznoud

Idd weet ik niet.
Kijk meestal een paar keer per dag op RTV OOST.
Maar deze persoon ken ik helaas niet
tone29
Ik heb het ook gehad met onze trekker. geen pretje. maar trekker total los?
JD6930
Is dit toeval of niet? Ik heb 7 uur geleden(3 uur voor dit topic werd geplaatst) een link naar een ander nieuwsbericht over precies dezelfde brand in dat topic over die New Holland hakselaar die is uitgebrand gezzet:

JD6930 - 7 uur geleden

Quote @barteltie:
kijk eens naar het topic hieronder

De hakselaar in het topic hiervoor is uitgebrand naar brand, hij us dus uitgebrand toen ie naar een brand ging

Tis en blijft zonde! @rickjd Een goede verzekering xullen ze vast wel hebben met zo'n hakselaar. Lijkt mij niet echt een oud ding.

Als ik eerlijk moet zijn vind ik het bij zo'n hakselaar niet zo erg als bij de trekker bij dit bericht:
nufoto.nl/fotos/285996/…

Die hakselaar is een gepsrekje met de verzekering, daarna met de dealer, een bestelling plaatsen en na een paar maand staat er een precies dezelfde nieuwe op de stoep. Bij die tractor kan dat niet.
Ritchie
@JD6930

Dus daarom is het met die trekker erger?? Zo'n trekker van 2500 euro, nee das een stuk belangrijk dan een hakselaar van anderhalve ton!

Bovendien, heb je de trekker gezien op de foto? Die is nog gemakkelijk te maken. Anders dan die hakselaar...
Mc_douwel
@sjonnies misschien heb ja aan deze link meer
regiosalland.nl/nieuws/14336/…
mats jw
@sjonnies destentor.nl/regio/deventer/…
zie foto.

edit ik zie dat @Mc_douwel me voor was 😉
JD6930
Quote @Ritchie:
een hakselaar van anderhalve ton!

Een hakselaar van anderhalve ton die na een telefoontje en wat gesprekjes met de verzekering en de dealer in een paar maand tijd vervangen is door een precies dezelfde nieuwe 😉 of een trekker die niet zo ontzettend veel meer te vinden is en sowieso al vele jaren uit productie is waar men vaak dus erg zuinig op is en sowieso blij mee is.

Als die trekker en hakselaar beide van mij waren zag ik 100000000000000 keer liever die hakselaar in rook op gaan en een paar maand later grotendeels op kosten van de verzekering een nieuwe op de dam hebben staan als zo'n trekkertje waarvoor je 0,0 van de verzekering krijgt en ook niet vervangbaar is omdat ze al jaren niet meer in productie zijn.

Die trekker is idd nog wel te maken. Maar de kosten zijn wel allemaal voor eigen rekening. De kosten van het vervangen van die hakselaar niet.
Ritchie
@JD6930

Ik weet niet waar je al die informatie vandaan haalt?? Maar goed, jij zult de beider eigenaren al persoonlijk gesproken hebben neem ik aan...
JD6930
Quote @Ritchie:
Maar goed, jij zult de beider eigenaren al persoonlijk gesproken hebben neem ik aan...

Nee. Maar dat snapt een kind van 13 nog wel dat een trekker die al 20 jaar of meer uit productie is niet goed vervangbaar is en een hakselaar van een jaar oud wel.
tone29
@JD6930 ik snap wat jij bedoeld. maar zomaar een nieuwe hakslaar op de stoep red je ook nie. je krijgt er nog maar de dagwaarde voor. en dat is niks. er moet toch altijd geld bij.
Ritchie
@JD6930

Tuurlijk. Maar als ik mocht kiezen, hoe gek het ook klinkt (maar jij doet het ook), dan liet ik toch altijd zo'n Fendtje de fik in gaan dan een nieuwe hakselaar..

Nou moet ik zeggen, van zulke Fendt's staan er altijd zowat min. 5 op MP. Dus onvervangbaar is hij niet.
JD6930
Quote @tone29:
@JD6930 ik snap wat jij bedoeld. maar zomaar een nieuwe hakslaar op de stoep red je ook nie. je krijgt er nog maar de dagwaarde voor. en dat is niks. er moet toch altijd geld bij.

Daar heb je idd gelijk in! 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0