Deutz agrostar

Van een agrostar cabine zijn de zijramen met een soort speciale silicone samen in de hoek ,nu is die los van mij , iemand ervaring mee hoe je dit oplost?

Deel dit topic

Reacties

dave 7810
Ik zou het overgebleven spul er af schrapen en dan weer vast kitten met die silicone kit
JoranK
Dat hebben we ook wel een gehad.

Even alles afschrapen en schoonmaken en dan nieuwe kit erop.
Kukel
Dat moet toch ook kunnen scharnieren wanneer je het raam open doet?
JoranK
Ja, Die siliconen kit werkt als scharnier.
deutznoud
@JoranK niet echt geweldig systeem 😄
weurding
Had je bij renault ook, is wel weer te plakken
JoranK
@deutznoud Wij hebben het enkel bij een kapotte ruit moeten aanplakken. Voor de rest is het altijd wel blijven zitten. misschien 1/2 keer in 20 jaar.
jorn wijthmen
Is denk hetzelfde principe als die van een case 745 bijv.
wij hebben de oude kit verwijdert en toen het raam zo geplaatst hoe je hem wilt hebben en dan plakband aan een kant over de naad plakken en dan via de andere kant de kit er in doen. dit mooi plak er in werken en uit laten harden. en als het hard is haal je het plakband er weer af en is die weer als nieuw.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1