Schuurstrepen in carroserie

Hallo ik ben bezig met een tractortje aan het opknappen en ben aan het schuren aan de ijzeren spatlappen achteraan , met de slijfschijf lukt dit aardig maar er zitten kleine ronde krasjes in het ijzer , als ik erover heen wrijf is dit zo glad als een spiegel , maar na het verven zullen deze weg zijn of zal men deze toch nog kunnen zien??

groetjes felix

Deel dit topic

Reacties

Cassie
Als je er met een schuurpapiertje overheengaat komen er rechte krasjes 😉 maar volgens mij ga je dat niet zien na het spuiten/schilderen
fefefe felix
Wel ja ik heb het eens geprobeerd met een gewoon dom spuitbusje en na twee lagen zie je het er nog door komen of is dat omdat er geen grondlaag op ligt (grondlaag moet die dikker geverfd worden of juist niet??!)
Cassie
Als je na het schuren met schuurtol even met een schuurpapiertje en dan nog eens probeerd ofzo...
fefefe felix
Aja ok ik sluit de toppic wel bedankt hoor !!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0