Hanlijding unimog

Hallo tf heeft er imand nog een hanlijding van een unimog u1000 tekoop of weet imand waar ze te koop staan het liefst nederlands

alvst bedankt

Deel dit topic

Reacties

Tom VB
HandlEIding
MF-power
@ Tom VB misschien heeft die dyslexsie? 😉
Gerrit GBo
@Tom VB +1, Quote: "het liefst nederlands"

@MF-power Spellingscontrole discrimineert niet, werkt ook voor mensen met dyslexie
Rega
Voor een extra hydro functie?
Tom VB
bram steyr
Albert verhulst

van parts BElgie

donald verdonk
jaccotje
Schrik niet van de prijs!
Koen Tijhuis
unimogdonald.nl/
deze man heeft heel veel unimog spullen
Valtra-Fordpower
@MF-power Een persoon met echte dyslexie schrijft beter dan de gemiddelde persoon... Hun doen er moeite ervoor, iets wat de meeste TF'ers niet kunnen.
niels vanderpeet
Jullie begrijpt wat ik bedoel maar ik zal er de volgen de keer op letten
Joop3
Www.buchundbild.de Deze mensen hebben de rechten van alle handleidingen, werkplaatsboeken, instructiekaarten, enz. van Mercedes overgenomen voor de MB-Trac & Unimog. Ik heb mijn handleiding voor de 900 ook daar gekocht. Dit was een nederlandse, en nog een originele ook. Nagedrukt worden ze in dezelfde kwaliteit. Gewoon de website doorzoeken, of deze mensen een mailtje sturen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1