Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 - unieke portier cilindersloten gezocht

Ik ben op zoek naar cilindersloten voor de portieren van een agrotron cabine met unieke sleutel. Dit omdat iedereen met een deutz sleutel in min cabine kan. Eergisteren heeft een dief op min eigen erf mijn ingebouwde cb zender (president johnson 2) gestolen uit mijn deutz fahr TTV 630 terwijl de deuren vast waren. Blijkbaar had de dader een sleutel dat paste want de deuren zijn niet opengebroken.

Ook mijn vraag moesten jullie ergens in mijn buurt een verdachte cb zien opduiken zoals mijn model gelieve mij te contacteren.

Kristof Sichien
0498 90 70 74

Lokeren - Eksaarde in Belgie

Deel dit topic

Reacties

Robin S
Ge moet er een hangslot aanhangen zoals bij de auto van mr bean
audebo
Ja da kan je doen ma da is ni echt praktisch. Ik vind een echte schande dat het nog steeds niet de gewoonte is bij de meeste constructeurs van zelfrijders in zowel landbouw als bouwmachines dat er geen unieke sleutels te voorzien. Je koopt een trekker van 100 000euro en iedereen kan in je cabine klauteren en als je geen startbeveiliging hebt kunne ze er nog met wegrijden bij, terwijl als je een auto koopt van 7000euro heb je unieke sleutels wat normaal is!
dresje80
Daar geef ik je 100% gelijk in
Robin S
Ja,dat is zeker en vast waar!
Husqvarna
Is natuurlijk belachelijk, alle sleutels hetzelfde, er zijn maar een paar merken die dat niet hebben (o.a. Volvo), maar als je bij je machine komt, de ruit(en) lagen er uit en het bakkie weg was het nog erger geweest, ze zouden minstens een startonderbreker er op moeten zetten tegenwoordig, nu zeg je auto's van 7000 euro, maar op nieuwe bromscooters van amper 2500 euro zitten ze ook al jaren.
deutzdx630
Ja daar hebben jullie allemaal gelijk in.
misschien eens horen bij je dealer ??
audebo
De dealer gaat nog eens luisteren bij het fabriek maar voor zover hij wist en ik wel dacht bestaat het nog niet bij deutz fahr. Ik denk eerder iets te vinden in Nederland of Duitsland waar mss een grote verdeler op vraag van grote klanten iets zelf laten maken heeft buiten deutz fahr om.
Ronijn
Heb je ook al es een belletje naar de dealer gedaan? Zo iets is vast wel te leveren.
Fendt 311 LSA
@Ronijn Kijk eens naar wat hij zegt juist boven jouw.
KHD Deutz-Fahr
Quote @Husqvarna:
maar op nieuwe bromscooters van amper 2500 euro zitten ze ook al jaren.

Wat dacht je van een fiets van 250 euro...., zitten ook aparte sleutels op 😃!
KHD Deutz-Fahr
@audebo

Beste audebo, ik vind het tegenvallen van Deutz-Fahr dat er nog geen aparte sleutels te verkrijgen zijn. Misschien kun je de fabrikant die de deurcilinders heeft gemaakt achterhalen, en daar eens navraag doen. Het is maar een idee, hopelijk lukt het, veel succes!
Husqvarna
@KHD Deutz-Fahr
Ook met chip dan, elektrische fiets bedoel je zeker 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1