Termostaat

Hallo

de temperatuurmeter van onze 14 doet het niet nu denk ik dat de termostaat kapot is alleen weet ik niet waar die zit iemand enig idee ?

Deel dit topic

Reacties

case inter kracht
Is het een 1455 treker een case of een inter dan zit die voor bij de motor net voor de radiateur op de motor waar de slang op zit dar open schroeven en je hebt hem maar beweegt de meter wel
favorit515c
Bij onze landini zit voor in de moter, net voor de radiateur, hebben we ook een keer kapot gehad
casepowers
Bij bovenste radiateurslang in de buurt
Probeer eerst heel even massa te maken met het kabeltje van de temperatuurmeter, als de wijzer dan uitslaat is wss je sensor kapot.
moarten
De temperatuur meter heeft niet zo veel met de thermostaat te maken, de thermostaat zorgt er voor dat de motor eerst op temperatuur komt en dan gaat de thermostaat los en dan gaat de koelvloeistof pas door de radiateur heen zodat het gekoelt word. dus wat @case956powerrzzzzz ook zegt controleer eerst de meter even voor het draadtje even tegen massa aan te houden om te kijken of die het wel doet en anders kun je de temperatuur sensor ook altijd nog even door meten met de multimeter, dat kun je doen door te meten met koude motor en daarna met warme motor en kijken of je ook verschil hebt in weerstands waarde.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0