Dubbellucht

Hallo,

Wij hebben thuis nog Dubbele banden van ''Goodyear'' en de banden maat 16.9/14-30. Deze dubbele van wielen komen van onze oude trekker en stonden nog in de schuur en we wouden ze eigenlijk wel kwijt. Ze zien er nog goed uit. Als iemand er interesse in heeft, Moet hij maar even een privé bericht sturen.

Mvg @favorit515c

Deel dit topic

Reacties

heidewoud
En nu verwijdere!! Marktplaats is een beter adresje 😛
newholland6640
@heidewoud

Rustig maar 😛!

Het wordt niet zo gewaardeerd als je hier je koopwaar aanbied. Daar zijn MP speurders e.d. Voor.
mf gek gerbert
Foto??
Ritchie
@newholland6640

Hoezo niet eigenlijk? Het staat niet in de regels?

Hier is toch een forum voor? Is toch alleen maar makkelijk? Als men het topic hierna verwijdert, als het verkocht is bijvoorbeeld, is er toch niets aan de hand??
newholland6640
@Ritchie

Probleem is dat dat vaak niet gebeurt. Op foto`s mag je hem ook niet te koop aanbieden. Dan zou het hier al helemaal niet mogen. Maar waarom vraag je het mij? ik vraag het nog netjes. En heidewoud begint gelijk te commanderen 😛
NHtvt135
@newholland6640 idd, ik ben weer trots op je 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0