Illustratie van:

Fendt Favorit 3 - originele koplampen favorit 3

Hallo, heb deze week een favorit 3 gekocht en ben op zoek naar de originele koplamp kappen. Heeft iemand hier een adres voor of heeft iemand ze zelf nog liggen?

Deel dit topic

Reacties

dalton
Verder moet ik ook nog de originele voorvelgen hebben en de sierstrips als iemand toevallig nog iets heeft liggen
Fendt_favorit
Aaah dan weet ik al welke dat je gekocht hebt 😉. Ga je hem reviseren? Heeft nogal wat onderdruk.

Nieuwe kapjes kun je via granit kopen. Sierstrips kan ik je ook leveren, zijn echter wel vrij prijzig nieuw. 2e hands niet te vinden.
Fendt Farmer 2E
Je hebt cker die favorit 3 zonder snelganf met die kapotte hef? is wel n mooi ding van te maken
dalton
@Fendt_favorit daar was ik al bang voor, en inderdaad heb die van marktplaats gekocht. Best een leuk ding. weet nog niet wat ik met de motor doe. reviseren of vervangen ( weet iemand die er een heeft liggen 100 % in orde )
dalton
@Fendt_favorit heb de hef weer aan het werk, zat gewoon geen olie meer op. weet jij misschien waar ik een werkplaatshandleiding van deze tractor kan vinden?
dalton
@Fendt Farmer 2E weet jij misschien een website waar ik onderdelen voor deze tractor kan vinden. en een werkplaatshandboek.
Fendt Farmer 2E
@dalton welke onderdelen zoek je precies? een werkplaatshandboek staan er wel eens op marktplaats die op cd, kun je gewoon uitprinten, heb ik ook gedaan.
Bij granit parts en kramp kun je ook heel veel onderdelen vinden.
dalton
Lampenkapjes, sierstrips, embleempjes. maar heb al een website gevonden.
Fendt Farmer 2E
@dalton lampenkapjes kun je bij kramp vinden en die sierstrips en embleempjes kun je bij zon duitse site bestellen, ben de naam dr van kwijt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Favorit 3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2