International 644 - alarmlichtschakelaar

Hallo

mijn vraag: ik ben bezig met het opknappen van een 644, maar nu doen mijn knipperlichten het wel maar, als ik mijn alarmlichten aan wil doen doen ze niks meer hoe kan dit?
case-inter

Reacties

koenjohndeere
Ja das een goeiee
keizer
Los halen en kijken wat er aan de hand is
Boemrang
Mijn advies is, zorgen dat ze weer gaan werken. 😃
ErDee
Precies. Kijken of alles nog is aangesloten. Heb je stroom op de bovenste zekering? Krijgt het knipperlichtrelais stroom vanaf pin 30b op de alarmlichtschakelaar als je die inschakeld(dus knop naar buiten)?
ROBERTIHC
Gewoon zo laten, alarmlichten gebruik je tog niet 😃
case-inter
@erdee ik heb alle zekeringen gecheckt en ze zijn allemaal nog goed maar dat van het knipperlicht relais zal ik eens ff naar kijken morgen
monteurtje
Alarmlicht schakelaar vervangen, meestal zit daar de storing in bij de oudere tractoren.
of als je een beetje handig en precies bent kun je de schakelaar opereren en ff schoonmaken van binnen, waarschijnlijk de contactpuntjes geroest waardoor er slecht contact is.
case-inter
@monteurtje zelfs dat heb ik al gedaan helemaal ingesopt met contactspray maar zonder resultaat
ErDee
@case-inter De zekeringen kunnen wel goed zijn, maar komt er ook wel stroom aan op de zekering? Nou ja, als er stroom op 30b komt werkt het inschakelsysteem in ieder geval, als het alarmlicht dan nog niet werkt moet je de rest van de draadjes even controleren/nalopen.
De schakelaar van de allarmligten kapot of vervuilt was bij mij ook maakte hem van binne schoon en het deet het weer
en bij me 1255 was die egt versleten dus maar een nieuwe der in niks meer aan de hand.
had het zelfde probleem
case-inter
@erdee het is toch echt de schakelaar want door hem zonder schakelaar te verbinden begonnen ze wel te knipperen. dus nu gewoon een nieuwe schakelaar halen en de hydroliek nog wat nakijken en ik heb weer een top trekker 😉
monteurtje
@case-inter

ik had het ook ver uit elkaar halen... alleen inspuiten helpt niet.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!