Taarup 307 - Kneuzerplaat

Bij ons thuis hebben we een Taarup 307, maar de kneuzerplaat is kapot. Weet een van jullie of deze nog gemaakt worden of heeft iemand er nog een of wat dan ook?

Mvg Jim353 Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

case-inter
Mishien handig als je een foto ofzo er van plaatst dan kunnen mensen je mischien verder helpen
dx11
Idd
Joop3
Naar de eerstvolgende Kverneland dealer. Op de website van Kverneland staan trouwens onderdelenlijsten/handleidingen. Daar kun je veel terug vinden. Volgens mij staat de 307 er trouwens niet op (kwam tot de ontdekking dat de maaibalk van een 206 hetzelfde is als van mijn Mengele GPS-maaibord, evenals de Kuhn GMD66., vandaar dat ik weet dat de 307 er niet op staat).

Als de dealer even contact opneemt met Kverneland Nederland, kan hij echter wel een onderdelenlijst krijgen, want ze hebben ze wel.
jim353
@Joop3 onderdelenlijst en handleiding hebben we wel
Joop3
@jim353 Met het bewuste artikelnummer naar de dichtstbijzijnde Kvernelanddealer, en hij kan je zo vertellen of dit deel nog leverbaar is, en wat het kost.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0