Illustratie van:

Case 1494 - Hydro wagenrem monteren

Hoe gaat dit in zijn werk?
Iemand wat meer informatie hierover?

Met vriendelijke groet!

Deel dit topic

Reacties

1246 844-s
In leerdam zit een davidbrown "dealer" die ken t dr zo opmaken. schijnt nog al niet gemakkelijk te weze om zelf te doen bij die case'en
maggi
Mij is verteld dat je gewoon een t-stukje tussen de remleiding kunt doen. Ben alleen benieuwd of je dan genoeg olie hebt.
Fendt926Driver
@maggi veel succes met je T stukje. Waar haal je de aansturing dan vandaan???
als je hier vragen naar hebt moet je het gewoon laten doen. ik weet wel hoe het moet maar laat het elk keer doen door de monteur. als je de voorbereidingen doet zoals op de krik zetten band eraf schoonspuiten en zo is heyt meeste al gebeurt en hebben ze hem er met een uurtje opzitten
valmet6400power
@1246 844-s

Jup, De With 😄
ih744-s
Ik woonde daar vroeger in de straat bij de with
moarten
Ja moet dus een aanhanger remventiel hebben, en daar zit dan ook gelijk een voorrangsventiel in, om te zorgen dat de rem voorrang heeft op de externe hydrauliek, dus het moet tussen de leiding die van de pomp komt en het hydrauliek blok, en de aansturing komt van je remleiding die naar je rem cilinders gaat.
1246 844-s
@ih744-s

dan ben je een aardig eind van huis gewaaid...
ih744-s

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case 1494 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
4