Kleurnummers DEUTZ FAHR

Ik heb een opraap/silagewagen gekocht van Deutz fahr en nu wil ik de zijkanten (zilvergrijs) en de donkerblauwe onderbouw opspuiten. heeft iemand deze RAL nummers?

Deel dit topic

Reacties

KHD Deutz-Fahr
Dat zijn geen RAL-nummers! Ga naar de de dealer en vraag daar naar Deutz-Blauw vanaf 84 of 87, en wit aluminium metallic (het is helemaal geen zilvergrijs).
Jeroen-ford
Daar heb ik inderdaad ook al aan gedacht, probleem is dat het bij een dealer vaak zo duur is en een verfboer vaak dezelfde kleur voor veel minder kan leveren.
ik zal is even bij de dealer langs gaan

bedankt voor de reactie
KHD Deutz-Fahr
@Jeroen-ford

Bij Sparex moet je ongeveer denken aan 15 euro de liter. Nou zo duur is dat helemaal niet 😉.
marcpd
Het zwart-blauwe, blok van o.a.07 serie is RAL 5004 en het zilvergrijs van de velgen van o.a. 07 serie is RAL 9006. Het lichtgroene van het plaatwerk heeft geen RAL nr.
dx11
@Jeroen-ford ik betaalde 10 euro per liter bij
Kuperus 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
8