Foutcode CASE IH 1170

Vandaag heledag met een Case IH 1170 CVX en dumpkar gereden, maar soms kwam er op de display "HEAVY" met een steeksleutel ernaast, samen met een pieptoon.

Ook kwam AUX1 op de display als ik het ventiel voor de kipcilinder bediende.

Weet iemand wat dit mag betekenen? Want ik heb al op internet zitten zoeken maar heb niks gevonden, vandaar dat ik het hier ff probeer.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Als er Aux 1 in het display komt betekend dat je een storing hebt in of naar je externe ventielen/aansluitingen.
ford8630power
En de Heavy met steeksleutel staat voor een grote beurt geloof ik.
Fendt 311 LSA
@old man jose Ahzo ja want als ik de kipbak terug liet zakken lukte het soms niet, en moest ik nog een proberen. Bedankt!
Fendt 311 LSA
@ford8630power Ok niets ergs dus. Bedankt!
PatrickZ
@Fendt 311 LSA
Dan heb jij je hydroliek knopje niet in zijn neutraal stand staan !
Johndeere6210r
@Fendt 311 LSA

Leve de handleiding 😛. Ge zijt er dan ook wel gerust in die foutmelding. Aangezien je een hele dag verder gereden hebt. Je kon op je minst toch al eens naar de baas gebeld hebben omdat te vragen.
Puma cvx power
Lees eerst de handleiding!!!! voordat je zulke vragen gaat stellen dit zijn zeer bekende meldingen HEAVY met een sleuteltje is GROTE beurt dus zeg dat maar tegen je Baas als dat gebeurt is kun de urenteller resetten dus dan gaat hij ovr 500 uur weer piepen. Meestal als hij fout melding geeft op Bijv AUX 1 is dat een bedienings fout als hij het vaker gaat doen zonder dat je hydrauliek bedient is er meer aan de hand en vraag me niet wat het dan is rij dan gewoon even naar de dealer dan kan deze hem uitlezen.
simon369
AUX 1 licht wellicht aan de aansturing van ventiel. Boven het ventiel vind je een soort van connector die voor de aansturing van het ventiel zorgt (elektrisch), deze eens uittrekken en uitblazen. Voor de rest weet ik nog van 1 foutmelding, maar weet de lettercombinatie niet meer. Het komt voor als de tractor zich in neutraal legt met een zware aanhanger aan.
Fendt 311 LSA
-Ventiel lag in neutral ben ik zeker van.
-Mijn baas weet daarvan ik heb hem direct gebeld van de 1ste keer dat ik die foutcode's gezien heb.
radium45
@Puma cvx power

In de handleiding van een CVX staat niks geen verklaringen van foutcodes, ze willen gewoon hebben dat je meteen de dealer belt zodat de kassa weer kan rinkelen bij hun.
Rene2506
@radium45 nou nou nou, das nogal een rare opmerking, als je belt naar de dealer om te vragen zullen ze echt geen rekening sturen.
een aux code is een foutcode. ik zou niet weten welk merk er foutcodes zet in hun handleiding aangezien aan 1 foutmelding nogal wat verschillende oorzaken kunnen hangen.

de aux code wordt meestal gegeven als de bediening aanstond toen de tractor was gestart, of als er een ventiel oververhit is of daadwerkelijk defect.
mf6495driver
@Rene2506
Fendt zet de foutcodes in de handleiding:-).
ford8630power
@radium45

Of dat je er zelf niet mee aan het prutsen gaat. Meestal staat er wel bij waar de eerste cijfers van een foutcode voor staan maar als je het echt wilt weten moet je wel even bellen inderdaad.
Rene2506
@mf6495driver

en dan? staat het er ook in hoe je het oplost?
mf6495driver
@Rene2506

Neen, maar je kan wel zien aan wat het ligt;-)
Rene2506
@mf6495driver mooi man 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
17