Bouwjaar international cormick 423

Hallo, ik heb twee maanden geleden een cormick gekocht maar helaas zit het typeplaatje er niet meer op, het identificeren van het bouwjaar is dus iet wat lastig.

het is een inter met voorgril met vierkante lampen, moderne gril dus, maar heeft nog wel geribbelde zijpanelen, deze waren op de laatste type's glad met daarop de stickers, bij mij moeten de stickers nog op de motorkap,
hier zitten tevens 4 gaatjes in aan elke kant, kan het wezen dat hier mc cormick aluminium plaatjes op moeten???

ik heb de nummers opgeschreven

bij de motor. 11P36644 en 3055000R3

chassis 786503 en 786289R1

ik hoop dat iemand hieruit evt weet welk bouwjaar dit kan zijn, dit voor het bestellen van de verf, en zou graag willen weten hoe oud dit beestje is.

alvast hartelijk dank.

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Hmm het chassisnummer zou met 1 moeten beginnen, gevolgd door 6 cijfers. Die gaatjes wijzen er volgens mij niet op dat er alu plaatjes hebben opgezeten. Want de laatste 423'ers met plastiek gril hadden zelfs al gewoon stickers. Met alugril zijn ze gebouwd vanaf mei 1972.
ErDee
Alle nummers met een R erin zijn onderdeelnummers.
boegie
Geen foto's ?
stevenb
Heb een foto geplaatst, hoop dat iemand het weet.
IHC-power
Om het echt juist te weten kan je toch beter het goede chassisnummer even zoeken. 😄
stevenb
Ik zal morgen nog eens even goed kijken die11P36644 zal het mischien wezen maar raar dat er dan 2 x een een voor staat???
deutz110
Er is een boek waar in staan een aantal nummers en ken je kijke welk bouwjaar die hebben wij als je het goede nummer geeft wat op je plaatje staat
IHC-power
@stevenb das iets raars ja. Het getal moet sowieso tussen 1000000 en 1027803 liggen. 😄
stevenb
Beste deutz 110 dat zou super zijn, maar helaas heeft de eerdere eigenaar dit plaatje eraf gespoten of eraf gekrabt is namelijk al eerder teun beun gerestaureerd haha, deze plaatjes zijn zowiezo van erg slappe kwaliteit dus nu hoop ik dat er ergens op de trekker zelf een nummer staat waaruit ik info zou kunnen krijgen.
DeutzD40L
Maar volgensmij hoort die grill erniet op hoort een plastic gill op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
6