Illustratie van:

Fordson Dexta - gas stang

Bij mijn dexta is de gasstang bovenop helemaal versleten het gat is helemaal door en er zit heel veel spelling op nu is mijn vraag als ik een nieuwe bestel krijg ik dan het onderste deel wel door mij dashboard heen het schuine plaatje wat er aan zit?

Deel dit topic

Reacties

ford5000
Even contact opnemen met TF lid @HA189.
oldtimergek
Ik ben daar laatst een tijd mee aan het pielen geweest. Heb uit eindelijk de tank ermaar ff afgehaald. Dexta word toch helemaal gedemonteerd voor onderdelen dus is de tank er ook al vast maar af.
jelledexta
@oldtimergek hoe heb jij die gasstang er af gekregen? Ik moet namelijk de tank eraf halen omdat deze lek is.. Maar ik krijg die stang die door se tank heen loopt er niet af
FENDT 308
Kan ik dat plaatje ook niet kleiner maken?
jelledexta
@FENDT 308 welk plaatje? Miss moet je de oude eerst eens demonteren voordat je verder kijkt
old man jose
Het handle onder het stuur even los boren of stift eruit tikken.
oldtimergek
@jelledexta, ik heb eerst de handel gedemonteerd, denk om kleine spietje die moet er ook uit. Stuur eraf, dashbordje eraf. Tank aansluiting bij kraantje afkoppelen en tank los draaien. Hierna tank over de stuurkolom tillen, gasstang komt dan ook vrij. Als tank eraf is dan kun je gasstang zo uit zijn houder halen aan de onderzijde. Is je tank erg lek dan of is ie nog te solderen cq lassen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!