Informatie en advies ford 3610 - fendt 103 -30 inch velgen

Beste mensen

de buurman heeft sinds kort een ford 3610 nu is de trekker eigenlijk net niet sterk genoeg om een 1.85 maaier te trekker nu wouden we de pomp eigenlijk een klein beetje beigeven wie kan mij hier even een foto van laten zien of informatie over geven

ver heb ik hier een fendt 103 uit elkaar liggen alleen nu zit er een busje tussen te de tandwielen die hoort daar volgens mij niet tussen wie heeft voor mij een tekening van de versnelings bak?

verder zoek ik mensen die een aanbod heeft met 30 inch banden of complete dubbelucht alles met 30 inch aanbieden

verder als iemand nog 28 inch dubbeluchten heeft staan mag ook graag worden aangeboden

m.v.g arjan stroeve

Deel dit topic

Reacties

johan6640
Met die pomp opschroeven zou ik even bij de dealer langs gaan dat is link als je daar aan begint als je er zelf weinig verstand van hebt.als het fout gaat heb je zo en paar 100 euro schade
Wimsumar
Beste Arjan de Knooierd: Achter het ovale plaatje (2 boutjes met verzegelingsdraadje erdoor) zit de verstelmogelijkheid.

Lees/bekijk in de volgende link hoe: (Minimumslag - Maximumslag en de text erboven)

annatefka.com/perkins/cav-pomp.pdf/

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1