Renault 56 - cabine en gewichten

Zou een cabine voor een renault 56 nog ergens te vinden zijn ? of welke zou er hier het meeste goed op passen van een ander merk ?
Ook ben ik opzoek naar gewichten voor een renault 56 ; nog ergens te koop of passen er sommige gewichten van een ander merk tractor ook op de 56
gecko

Reacties

Cabine zou ik zo niet weten, ik vind dat die het uiterlijk geen goed doen,

gewichten, wij hangen er gewichten aan die op onze renault 551 zaten, dus denk dat die wel moeten passen, renault gewichten dus.
Valtra-Fordpower
Probeer Swuste uit Sijbekarpsel eens, heeft veel van Renault.
weurding
De secura cabine is geloof ik het meest geleverd op de 56
trekkerfanz-h

jij bedoelt zoon cabine?
JoramH
Ik heb nog originele renault gewichten liggen volgens mij van een Renault 45. Wil er wel vanaf voor klein prijsje
gecko
@ trekkerfanz-h ; ik dacht eerder aan een gewone gesloten cabine.
@ joramH ; ik hou het in mijn achterhoofd dat jij er nog liggen hebt; ik ga hier eerst eens in mijn omgeving zoeken; is trouwens een eind rijden eer ik bij jou ben met de wagen :-); wat is jou prijs voor de gewichten en hoeveel stuks en kg heb je nog ter je beschikking ?
Wimsumar
Beste Gecko: Kijk / informeer hier eens:

lemmentuinenpark.nl/product/onderdelen/…
deutzstijn
Voor renault 56 zijn niet geleverd met dichte cabines je zou een andere cabine er op pas kunne maken swuste in sijbekarspel heeft veel cabines staan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!